22.11.2023 NRK droppar doku­mentaren om «bamse­gutt»

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by
96 Views
NRK droppar doku­mentaren om «bamse­gutt»
NRK har bestemt at dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» ikkje blir publisert på nytt. Dokumentaren held ikkje den standarden han skal, seier NRK-sjefen.
( NRK.NO ) - Mannens advokat er dypt uenig i avgjørelsen.
Vår kommentar:
Ja, en heksejakt uten sidestykke på Tore Strømøy !
I Norge har vi fått "Livstidsdommer" der alle som har sonet ferdig kan bli utsatt for "Livstidsdømming" av en "dommerstand" som ligger skjult bak falske profiler på nettet. De vet alt, de kan alt og sier alt - tror de. Det har vært mye snakk om "nett-troll", men hva er dette? - mye verre. Enkelte av dem snakker også om Vær varsom plakaten, men glemmer den totalt selv. Denne "dommerstanden" tror de skrive og mene hva de vil, men er det slik?
Nei, og det er ikke slik vi vil ha det. Mange vet, ut fra IP'n hvor disse "dommerene" er, uten å reagere. Det samme gjelder de fleste ansvarlige for Kommentarfeltene, som lar det flyte over av synsing og usannheter. Hvert felt burde vist IP'n til de som legger ut innlegget, i tillegg burde det vært en "Vær varsom plakat" over hvert kommentarfelt.
Tore Strømøy har gjort en fantastisk bra jobb ! Så burde enkelte "synsere" og journalister prøve seg med en tur på NAV selv.
Category
MIAMIGO
Tags
vindheim, visitnorway, visiteurope
Commenting disabled.